Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:167751 kpl

Tapio kirjoitaa

TEATTERIHANKKEESSA OTETTAVA AIKALISÄ

Sunnuntai 26.8.2012 klo 22:25 - Tapio Arola


Ollut Etelä Saimaa lehdessä 17.8.2012

SEPPO AHO kirjoitti mielestäni erinomaisen kirjoituksen kaupunkimme teatterirakennushankkeesta (Lukijat 15.8.). Olen moneen otteeseen tuonut esille uuden teatterirakennuksen tarpeellisuuden ja varsinkin kaupungin omana hankkeena.

Aho toi hyvin esille niitä lisäkustannuksia, mitä 12.12.2011 kaupunginvaltuutetut tekemässään päätöksessä eivät voineet hahmottaa puutteellisten tietojen pohjalta. Lisäkustannukset voivat johtaa lopullisten investointikustannusten aina 30 miljoonaan euroon, mikä on tässä taoustilanteessa täysin kestämätöntä. Lisäksi koivin helposti halutaan peittää tarvittavan tekniikan ja sisustamisen tarpeet ja käyttökulujen kasvu.

Teatteriasiassa olisi ehdottomasti otettava aikalisä ja jatkettava keskustelua myös maakunnallisesta yhteistyöstä yli kuntarajojen.

Tapio Arola
Kaupunginvaltuutettu

Avainsanat: Teatteri, Lappeenranta


Kommentit

5.10.2012 17:11  Kalle Jalkanen

Teillä kaupunginhallituksessa, valtuustossa ja puolueiden kesken on ollut aikaa useita vuosia viritellä tätä mainitsemaanne yhteistoimintaa. Miksi sitä ei ole syntynyt? Onko ollut väärä porukka neuvottelemassa? Miksi ette ole avannut keskustelua kolleegoiden eli Imatran valtuutettujen kanssa? Onks tää taas sitä vaalien aikaisa paapatusta kepulaisilta???

7.10.2012 8:24  Tapio Arola

Kiitos Kalle Jalkanen kommentistasi. Uskon, että moni muukin ihmettelee samoin, miksei yhteistyö näissä ns. ei- lakisääteisissä hankkeissa etene. Kirjoitin asiasta jo 24.10.2010 Etelä-Saimaassa ja oletin, että kirjoitus saa laajempaakin kannatusta, mutta näyttää, ettei vieläkään olla valmiita aitoon yhteistyöhön. Uskon kuitenkin, että se aika tulee - eikä kestä kauan. En "virittäydy" kirjoituksissa juuri ennen vaaleja, vaan pyrin olemaan aktiivinen koko vaalikauden.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini